Secretele bărbaţilor însuraţi si de ce aleg ei sa isi insele sotiile

Secretele bărbaţilor însuraţi si de ce aleg ei sa isi insele sotiile
Gândul bărbaţilor cu verighetă pe deget zboară de la prietenele soţiei, la corpurile lor atragatoare si la formele lor voluptoase. Ce-i în mintea bărbaţilor însuraţi? Iata un raspuns pe care il veti gasi in randurile ce urmeaza mai jos. Deasemenea marea majoritatea barbatilor prefera sa aibe o aventura din cauza plictiselii acumulate in timpul casnicie si cauta sa incerce fantezii noi alaturi de o femeie mai tanara, mai atragatoare si mai deschisa la minte.
Femeile au nevoie de un motiv ca sa insele – barbatii n-au nevoie decat de un loc unde sa se intample asta, spune o vorba din popor si care este cat se poate de adevarata. Barbatul este predispus genetic la poligamie; scopul sau genetic este sa se inmulteasca, iar sansele cresc o data cu numarul partenerelor. Cealalta femeie cu care barbat isi inseala barbat trebuie sa fie musai mai mai frumoasa, mai desteapta si mai deosebita.
Un barbat inseala pentru ca femeia- sotie uita sa-i acorde atentia pe care el considera ca o merita si nu-i flateaza orgoliul masculin. Amantele ii ofera fructul interzis,se ofera pe ele insele si stiu foarte bine cum sa fie femei deoarece se iubesc pe ele.O amanta e mereu pe primul loc,ii este oferita toata atentia cuvenita sotiei si este dorita mereu- si nu ea cere asta,ea e libera sa faca ce,cand,unde si cum vrea.

Top